Workshops cursussen

Cursus

‘Ontdek je kracht!’

Open inschrijving

Ben jij wel toe aan ‘een frisse blik’ op je talent? Dan is deze actieve en afwisselende cursus echt iets voor jou. Je ontdekt samen met anderen hoe jij intelligent bent, welke krachten en talenten je hebt en hoe je dat inzicht effectief kunt inzetten in je dagelijkse leven.

De cursus

Je ontdekt in 3 ochtenden op een leuke en interactieve manier hoe je intelligent bent. Je maakt aan de hand van testjes, opdrachtjes, filmpjes en interactie een eigen intelligentieprofiel. Bovendien leer je hoe je deze kennis kunt gaan gebruiken in je dagelijkse leven.

In deze echte doe-cursus gaan we vanuit de meervoudige intelligentie theorie van professor Howard Gardner. Hij ontdekte dat er minstens negen verschillende intelligentiesoorten zijn. Gemiddeld genomen heeft iedereen er zo’n twee of drie sterk in aanleg. Deze persoonlijke en unieke combinatie kun je zien als een gift. Een gift die je kunt benutten en ontwikkelen. Ben je benieuwd hoe dit voor jou is? En wat dit voor jou oplevert? 

De cursus ‘Ontdek je kracht’ en is heel geschikt voor jou als je het liefst samen met anderen een cursus volgt.

Ben je er nog niet uit? Ga dan eens naar: online cursus ‘Een frisse blik op je talent’ .  En kies de vorm die het beste bij jou past!

De cursussen vinden op dit momenteel plaats in de regio Breda.

 

Aanmelden

Heb je interesse in deze cursus en wil je je aanmelden? Of heb je andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!