Workshops cursussen

Blended learning

‘Vrijwilligerswerk, wat past bij jou?’

voor organisaties

Deze workshop die gecombineerd wordt met de online training ‘Ontdek je kracht!’ is geschikt voor vrijwilligersorganisaties en gemeentes.

De workshop

Tijdens de workshop, gaan we met elkaar kijken welke vacatures en organisaties passend zijn bij de deelnemers.  zodat zij het vrijwilligerswerk kunnen gaan doen waar ze blij van worden! De workshop is altijd een samenwerking tussen enerzijds een medewerker van Embrace en anderzijds een medewerker van de vrijwilligersorganisatie, die op de hoogte is van de huidige vacatures en organisaties in de betreffende regio.

 

De online training ‘Ontdek je kracht!’

Voorafgaand aan de workshop, volgen de deelnemers de online cursus ‘Ontdek je kracht’ waarin zij hun bijzondere talenten gaan herkennen en ontdekken. Deze cursus laat de deelnemers op een leuke en interactieve manier kennismaken met hun sterke punten. Geen saaie stof, maar veel afwisseling door middel van filmpjes, informatie, opdrachten, foto’s en geluidsfragmenten.

 

Interesse? 

Heeft u interesse in dit programma? Of zou u willen praten over andere mogelijkheden voor het matchen van potentiële vrijwilligers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!