Op zoek naar vrijwilligerswerk dat past bij jou?

Ontdek:  ‘Een frisse blik op jouw talent in vrijwilligerswerk.’

Lees snel verder.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

 vrijwilligerswerk

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Of heb je vrijwilligerswerk en wil je dit op een andere manier gaan invullen?

Vrijwilligerswerk waar je niet alleen een ander maar ook jezelf heel blij mee maakt.  Omdat het een beroep doet op jouw talenten en vaardigheden. Of omdat het aansluit bij wat je op dit moment wilt leren en ontwikkelen. Natuurlijk is het voor iedereen anders. Maar als jij graag wilt weten weten wat je talenten zijn en hoe je die kunt inzetten in je vrijwilligerswerk:

Dan is deze online training echt iets voor jou!

talent in vrijwilligerswerk blije jongen

Nieuwe online training:
‘Een frisse blik op jouw talent in vrijwilligerswerk’.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en weet je nog niet goed wat je wilt gaan doen? Of doe je al vrijwilligerswerk en zoek je naar een invulling die beter bij jou past?

In deze praktische online cursus kijk je met een ‘frisse’ blik naar je talenten.

Je gaat ontdekken op welke gebieden je krachten liggen. En je leert hoe je met deze kennis het vrijwilligerswerk kunt vinden dat echt goed bij jou past. 

Happy in je vrijwilligerswerk!

We werken samen met vrijwilligersorganisaties die deze online training gratis of met korting aanbieden aan vrijwilligers.

Vraag ernaar bij het vrijwilligerssteunpunt bij jou in de buurt.

Hoe werkt de training

In 30 lessen krijg je inzicht in jouw unieke intelligentieprofiel. En leer je hoe je met deze kennis het vrijwilligerswerk kunt vinden dat echt goed bij jou past. Geen saaie stof, maar veel afwisseling door middel van filmpjes, informatie, opdrachten, foto’s en geluidsfragmenten. Het is fun to do en praktisch . Je krijgt inzicht in jezelf. Inzicht dat je meteen kunt toepassen. Elke les kun je volgen op je pc, laptop, tablet of telefoon. Op jouw manier, in jouw tempo.

De volledige cursus staat voor je klaar in jouw persoonlijke leeromgeving zodra je inschrijving is afgerond.

Je werkt vanaf je pc, tablet of telefoon.

We begrijpen dat je niet altijd vanaf dezelfde plaats wilt werken. De training is te volgen op je pc, tablet of smartphone. Je logt in op jouw persoonlijke leeromgeving en je kunt aan de slag. Altijd en overal.

talent in vrijwilligerswerk laptop
talent in vrijwilligerswerk mobiel

Je leert hoe jij het liefst leert.

Iedereen leert op een andere manier. Daarom wisselen we tekst, video, audio, afbeeldingen en opdrachten af. Je leert door te luisteren, te kijken, te lezen en te doen. Een mooie afwisseling voor een optimaal effect.

Persoonlijk werkboek

Aan het begin van de cursus download je een persoonlijk werkboek met inspirerende opdrachten en ruimte voor jouw inzichten. Na de training is je werkboek gevuld met jouw unieke talentenprofiel. Om steeds weer gebruiken.  

Een andere kijk op je talenten…

Je gaat je talenten ontdekken aan de hand van de meervoudige intelligentie theorie van de Amerikaanse professor Howard Gardner. Howard Gardner ontwikkelde de afgelopen tientallen jaren de meervoudige intelligentietheorie. In tegenstelling tot de normale kijk op intelligentie, zegt Gardner dat er minstens negen verschillende intelligenties zijn.

Bij iedereen zijn deze intelligenties aanwezig maar de een is van nature sterker aanwezig dan de ander. Iedereen heeft een andere en unieke combinatie van intelligenties, Het is een andere kijk op intelligentie die recht doet aan de verschillende krachten die mensen hebben. De training is gebaseerd op deze theorie.

Als je weet hoe je intelligent bent, weet je ook op welk gebieden je talenten en je voorkeuren liggen. Het is niet de vraag of je intelligent bent, maar op welke manier je intelligent bent!

Tijdens de online training ontdek je stap voor stap jouw unieke talenten! En hoe je die effectief kunt inzetten in je vrijwilligerswerk.

WAT ONZE CURSISTEN OVER ONS ZEGGEN

“Ik vond het een feest van herkenning!

Voor mezelf en  voor de mensen om me heen.”

Nanda van Eck

Office manager

“Het is een cadeau aan jezelf. Ik ben van mening dat iedereen dit verdient!”

Angela Snoeij

Kindercoach, "Zo blij als"

“De cursus over meervoudige intelligenties laat je op een leuke en interactieve manier kennismaken met je sterke punten, die je wellicht helemaal niet verwacht!”

Laura Racké

Studente psychologie

“In de hectiek van de dag, was deze cursus een momentje voor mezelf!
Dit opent je ogen voor een nieuwe blik op de wereld”

Sascha Zonneveld

Coördinator, Home-Start

Ga het ontdekken en start meteen!

.

Embrace your power is er voor jou!

Echt iets voor jou

Is deze training echt iets voor jou?

De afgelopen jaren, hebben we geluisterd naar veel bijzondere mensen die niet altijd zelf duidelijk kunnen herkennen waarin hun specifieke kracht zit. We creëerden deze cursus om die kracht te helpen ontdekken.

We zijn er zeker van dat deze cursus jou kan helpen als je ooit iets denkt als:

“Ik wil graag vrijwilligerswerk doen maar ik weet niet goed wat”.

“Ik zou niet weten wat mij bijzonder maakt”

“Ik wil vrijwilligerswerk doen en ook werkervaring op doen. Hoe kan ik dit combineren”. 

“Ik wil mijn hart volgen maar hoe vertaal ik dat in vrijwilligerswerk?

“Ik zoek ander vrijwilligerswerk, maar ik weet niet goed waar ik het moet zoeken”

“Ik vind zoveel leuk, ik wil dat graag combineren in mijn vrijwilligerwerk. Maar hoe doe ik dat?”

“Welk vrijwilligerswerk past echt bij mij?”

“Ik ben gestrest omdat ik niet weet welk vrijwilligerswerk echt bij mij past.”

“Hoe kan ik mijn vrijwilligerswerk wijzigen zodat het beter bij mij past.”

Cursisten over de cursus:

‘Het is zo anders! Ik heb zoiets nog nooit ergens gezien.’

Wat vragen onze cursisten vaak?

Is de cursus voor mij geschikt?

De cursus is voor jou geschikt als je wilt ontdekken wat jouw unieke talenten en verlangens zijn. En hoe je deze kunt inzetten zodat je op zoek kunt gaan naar het vrijwilligerswerk dat het best bij je past. 

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?
  • De cursus heeft 30 lessen. Een les voor elke dag. Een investering in jezelf van een maand. Maar je kunt er zo lang of zo kort over doen als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld pauzes inbouwen zodat je meer tijd hebt om de stof te integreren in je dagelijkse leven. Je kunt sneller gaan wanneer je extra tijd hebt. Jij bepaalt zelf je tempo.
  • De tijdsbesteding per les is ongeveer 10 tot 15 minuten. De laatste les zal iets meer tijd vragen omdat de er meer opdrachten in aangeboden worden. Natuurlijk is het afhankelijk van hoe intensief je de cursus volgt. De cursus levert je nog meer op wanneer je de stof meeneemt en toepast in je dagelijkse leven.
Wat heb ik nodig om de cursus te kunnen volgen?
  • Een e-mail adres waarop je jouw unieke inlogcode op kunt ontvangen.
  • Een smartphone, tablet of computer met internetaansluiting om de lessen online te kunnen volgen.
  • Een paar oortjes wanneer je de cursus wilt volgen in gezelschap van anderen.
Wanneer kan ik starten met de cursus?

Je kunt op ieder moment starten. Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een mail met een inlognaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen in jouw persoonlijke leeromgeving.

Hoe log ik in en krijg ik toegang tot de cursus?

Na betaling ontvang je een persoonlijke inlognaam en een wachtwoord. Rechts bovenin de website kies je ‘mijn cursussen’.  Hier kun je inloggen en zie je de door jou gekochte cursus staan. Klik op deze cursus. Je komt nu op de pagina waar je alle lessen van deze cursus in een overzicht ziet staan (een beetje naar beneden scrollen). Je kunt nu een les selecteren door op de naam te klikken.

Heb je nog vragen?

Laat van je horen, voel je vrij en stel ze gerust!

Ja! Maar…

Op het moment dat je de wens hebt om iets te veranderen, kunnen er toch meerdere redenen zijn om het uit te stellen. Redenen die we van anderen horen en die we zelf ook ervaren hebben zijn:

Klik op de tabbladen hieronder om ze te openen!
Je hebt er geen tijd voor
Een volle agenda kan een drempel zijn om iets te gaan veranderen. Er is vaak zoveel te doen en er zijn zoveel dingen die je aandacht nodig hebben. In de trainingen hebben we daar rekening mee gehouden. Iedere les bestaat uit 10 tot 15 minuten en als je iedere dag een les volgt duurt het dertig dagen. Iedere dag een beetje doen levert bovendien vaak veel meer op dan een paar keer veel doen. Als een ander tempo in het volgen van de lessen jou beter past, kan dat ook. Je kunt het inrichten zoals je wilt. Jouw tijd, jouw tempo!
Je wilt het niet alleen doen.

Het kan ook zijn dat je het fijn vindt om af en toe een klankbord te hebben, een vraag te kunnen stellen of dat je wilt delen wat je ervaart of ontdekt. Voor, tijdens of na de training kun je per mail altijd je vragen, ervaringen of andere opmerkingen bij ons kwijt. We zullen dan zo snel mogelijk reageren!

Je weet niet hoe je aan vrijwilligerswerk kunt komen.
In de cursus krijg je tips en suggesties hoe je op zoek kunt gaan naar vrijwilligerswerk. Ook staan medewerkers van een vrijwilligerssteunpuntin je buurt je graag te woord om je te helpen met je zoekvraag.
Met de uitkomst van de online cursus kun je gericht op zoek.

‘Een frisse blik op jouw talent in vrijwilligerswerk’.

Dit is een cursus voor mij.

Klik op de button en schrijf je in voor de cursus.
Je kunt direct beginnen!
Veel plezier.

Een cadeau voor jezelf

Onze online trainingen zijn een cadeau voor jezelf!

DANKWOORD IN BEELD

♥ Met dank aan alle fotografen voor het beschikbaar stellen van hun werk!

Wij gebruiken voor onze website en onze cursussen veel mooie afbeeldingen. Gemaakt door fotografen van over de hele wereld. Zij hebben hun mooie werk vrijgegeven zodat wij er allemaal van kunnen genieten. Wij waarderen dat enorm en willen we ze daar graag voor bedanken.

In al ons werk zul je daarom een ‘dankwoord in beeld’ tegenkomen. Daar zie je wie de foto heeft gemaakt en waar de foto vandaan komt. Wil je meer weten over de fotograaf? Klik dan op de link in het rood.

Andre Hunter

Unsplash CC0

Amanda Kerr

Unsplash CC0

Thong Vo

Unsplash CC0

Brooke Cagle

Unsplash CC0