Workshops cursussen

Cursus

‘Ontdek je kracht!’

Voor organisaties

Deze actieve en afwisselende cursus is geschikt voor organisaties die hun medewerkers willen stimuleren hun eigen krachten te ontdekken en bestaat uit 3 dagdelen van 2,5 uur.

De cursus

De deelnemers ontdekken in 3 dagdelen op een leuke en interactieve manier op welke manier ze intelligent zijn. Ze maken aan de hand van testjes, opdrachtjes, filmpjes en interactie een eigen intelligentieprofiel. Bovendien leren ze hoe ze deze kennis kunnen gaan gebruiken in hun dagelijkse leven.

In deze echte doe-cursus gaan we vanuit de meervoudige intelligentie theorie van professor Howard Gardner. Hij ontdekte dat er minstens negen verschillende intelligentiesoorten zijn. Gemiddeld genomen heeft iedereen er zo’n twee of drie sterk in aanleg. Deelnemers zullen echt ervaren dat dat klopt!

De cursus volgt de inhoud van de online training ‘Ontdek je kracht’. De training kan ingezet worden ter ondersteuning van de online training maar kan ook zelfstandig gevolgd worden.

De deelnemers leren hun unieke talenten en verlangens te zien. Deze inzichten kunnen op meerdere manieren een positive invloed hebben op hun werksituatie. 

Op maat

Op verzoek maken we een verdieping op maat die aansluit bij de doelgroep of de wensenvan de organisatie. 

Interesse

Heeft u interesse in dit programma? Of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!