Een frisse blik op je talent in vrijwilligerswerk.

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Heb je deze cursus al gekocht, scroll dan naar beneden voor het lessenoverzicht.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of heb je vrijwilligerswerk en wil je dit anders gaan invullen? Ben jij toe aan ‘een frisse blik’ op jouw talenten en wil je deze gaan inzetten in het vrijwilligerswerk dat precies bij jou past?

Kijk de video voor een korte rondleiding in de training. 

Nieuwsgierig naar deze cursus?

Organisaties: 
We werken samen met vrijwilligersorganisaties die deze online training gratis aanbieden aan vrijwilligers. Vraag ernaar bij het vrijwilligerssteunpunt in jouw buurt,

Hoe werkt het? In 30 lessen krijg je inzicht in jouw unieke intelligentieprofiel. En leer je hoe je met deze kennis het vrijwilligerswerk kunt vinden dat echt goed bij jou past. Geen saaie stof, maar veel afwisseling door middel van filmpjes, informatie, opdrachten, foto’s en geluidsfragmenten. Je werkt in een persoonlijk werkboek dat je na aankoop van de cursus thuisgestuurd krijgt. Je krijgt een jaar lang toegang tot de content. Zodat je de training op jouw manier en in jouw tempo kunt volgen.

Wat levert dit jou op? Inzicht in het vrijwilligerswerk dat bij jou past. Er is heel veel mogelijk binnen het vrijwilligerswerk. En dat geeft jou de mogelijkheid te kiezen voor wat precies past, voor wat je verder wilt ontwikkelen en waar je blij van wordt. Nieuwsgierig? Scroll eens door het lessenoverzicht hieronder. Wil je direct starten, klik dan hier!

Lessen