Een frisse blik op je talent.

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.
Heb je deze cursus al gekocht, scroll dan naar beneden voor het lessenoverzicht.
Ben jij toe aan ‘een frisse blik’ op jouw talent? En hoe zou het zijn als je weet hoe jij intelligent bent, welke krachten en talenten je hebt  en hoe je dat inzicht effectief kunt inzetten in je dagelijkse leven?

Nieuwsgierig naar de inhoud van deze cursus?

In 30 lessen krijg je door middel van filmpjes, informatie, opdrachten, foto’s en geluidsfragmenten, inzicht in jouw unieke intelligentieprofiel en hoe je dat kunt toepassen in je leven. Je komt te weten wat jouw krachten en talenten zijn. Heel duidelijk en overzichtelijk aan de hand van een persoonlijk werkboek met opdrachten. Het werkboek krijg je na aankoop van de cursus thuisgestuurd. Elke les kun je volgen op je pc, laptop, tablet of telefoon. Je krijgt een jaar lang toegang tot de content. Zodat je de training op jouw manier en in jouw tempo kunt volgen.

 

Wat levert dit jou op? Jouw unieke talenten en verlangens maken je bijzonder en uniek. Hoe zou het zijn als dat inzicht je leven verandert? Nieuwsgierig? Scroll eens door het lessenoverzicht hieronder én klik op de paarse button hierboven! Wil je direct starten, klik dan hier!

Lessen