Workshops cursussen

Workshop

‘Frisse blik op je talenten’

voor organisaties

Deze actieve en afwisselende workshop is geschikt voor organisaties en varieert, afhankelijk van de vraag, van 1 tot 3 uur.

De workshop

Deelnemers maken op een leuke en interactieve manier kennis met hun sterke punten, die zij wellicht helemaal niet hadden verwacht! Een echte doe-workshop waarin ze ontdekken dat iedereen op zijn eigen unieke manier intelligent is. Geen saaie stof, maar veel afwisseling door middel van testjes, opdrachtjes, filmpjes en interactie. 

In de workshop werken we vanuit de meervoudige intelligentie theorie van professor Howard Gardner. Hij ontdekte dat er minstens negen verschillende intelligentiesoorten zijn. Gemiddeld genomen heeft iedereen er zo’n twee of drie sterk in aanleg. Deelnemers zullen echt ervaren dat dat klopt! 

De workshop is een eerste kennismaking met de negen intelligenties en met het eigen intelligentieprofiel. De cursus of de online training ‘Ontdek je Kracht!’ kan bij interesse ingezet worden als verdieping op deze workshop. Ook kan er een verdiepingscursus op maat gemaakt worden die aansluit bij de doelgroep.

Interesse? 

Heeft u interesse in deze workshop? Of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!